Φίλτρα Αέρος

Φίλτρα Αέρος
Φίλτρα Αέρος


Για την επίτευξη βέλτιστης απόδοσης, οι κινητήρες απαιτούν καθαρό εισερχόμενο αέρα. Αν ρύποι αέρα, όπως αιθάλη και σκόνη, εισχωρήσουν στο θάλαμο καύσης, προκαλείται φθορά στις κεφαλές κυλίνδρων, που οδηγεί στην πρώιμη φθορά του κινητήρα. Η λειτουργία των ηλεκτρονικών μερών μεταξύ των θαλάμων καύσης και αναρρόφησης (εισαγωγής) μπορεί επίσης να φθαρεί σοβαρά.

Τα φίλτρα αέρος είναι ο τελικός προορισμός των ρύπων. Τα φίλτρα αέρος MANN φιλτράρουν ακόμη και τα πιο μικρά σωματίδια (σκόνη, άμμο, αιθάλη, γύρη, ή σταγονίδια νερού). Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στον υψηλό βαθμό επιμερισμού ρύπων και την υψηλή μηχανική σταθερότητα κι έτσι εξασφαλίζεται η βέλτιστη σύνθεση καυσίμου-αέρα και η σταθερή απόδοση του κινητήρα.

Τα φίλτρα πρέπει να ελέγχονται τακτικά, καθώς ένα φραγμένο φίλτρο μπορεί να παρεμποδίσει την παροχή αέρα στον κινητήρα και το καύσιμο να μην καίγεται σωστά. Σε αυτό έγκειται κι άλλη μια πρωτοπορία των φίλτρων αέρα της MANN: η ικανότητα υψηλής συσσώρευσης σκόνης, που διασφαλίζει αξιοπιστία στη λειτουργία του κινητήρα.

Για οποιαδήποτε ερώτηση για Φίλτρα Αέρος καλέστε μας τώρα!

210 83 19 879
69 3710 2518
Βεζύρης Θεόδωρος

210 23 89 356
69 7229 2588
Βεζύρης Νίκος